סדנאות מתוקות לכולם
מקורו של אגוז הקקאו כנראה באזור נהר האמזונס הזורם בדרום אמריקה.
לשוקולד שמכינים מהקקאו מייחסים אינספור סגולות – החל מליבוי היצר המיני ועידוד פעילות גופנית, ועד יכולות רפואיות של הפחתת לחץ דם ותרומה לבריאות הכללית בזכות האנטיאוקסידנטים רבי העוצמה שהוא מכיל.
סדנאות שוקולד, לעומת זאת, מיועדות בעיקר לגרום הנאה, לעודד ולגרות את החושים וליצור אווירה שמחה ומשוחררת. הסדנאות משלבות חוויה רב חושית של טעם, ריח ומגע אלוהיים שלא ניתן להשאר אליהם אדישים. ברוב סדנאות השוקולד מכינים פרלינים איכותיים, עוגות שוקולד מפורסמות (כמו סופלה) ומשקה שוקולטה איטלקי אמיתי. בסדנת שוקולד איכותית נעשה שימוש בשוקולד טוב (לרוב בלגי או צרפתי) שמכיל אחוז גבוה של מוצקי קקאו.
אהבתם?