חוויה בלתי נשכחת והדרך הבטוחה לאהוב את הים בקייטנת הגלישה!!!...
סדנאות בישול
מי לא מכיר את זה שאתם מתקרבים לבית כלשהו, ריח רחוק הולך ומתקרב אל אפכם, אתם עוצמים עיניים ומנסים לזהות במה מדובר, תחילה אינכם יודעים אם אתם אוהבים את הריח הזה או לא זאת כיוון והוא חדש ומוזר , אך ככל שתתקרבו לעבר הבית ולכיוון המטבח הריח ילך ויחלחל לאפכם ואתם תיהנו ממנו יותר, אולי זה ריח חדש או אולי מוכר, ריח שאומר לכם ,"בואו תטעמו אותי אם זה הריח שלי אז תחשבו איזה טעם יש לי". רוצים לדעת לייצר את ההרגשה הזאת אצל האורחים שלכם?
סדנאות בישול: מי לא מכיר את זה שאתם מתקרבים לבית כלשהו, ריח רחוק הולך ומתקרב אל אפכם, אתם עוצמים עיניים ומנסים לזהות במה מדובר, תחילה אינכם יודעים אם אתם אוהבים את הריח הזה או לא זאת כיוון והוא חדש ומוזר , אך ככל שתתקרבו לעבר הבית ולכיוון המטבח הריח ילך ויחלחל לאפכם ואתם תיהנו ממנו יותר, אולי זה ריח חדש או אולי מוכר, ריח שאומר לכם ,"בואו תטעמו אותי אם זה הריח שלי אז תחשבו איזה טעם יש לי". רוצים לדעת לייצר את ההרגשה הזאת אצל האורחים שלכם? היכנסו לסדנאות בישול בכל סדנאות הבישול ישנה חלוקה לרמות, תחילה ברמת מתחילים תלמדו איך ליצור את הדברים הכי בסיסיים ואת אבות המזון העיקריים. מדובר בלקיחת מוצרים שקיימים למעשה בכל בית , אבל לומדים בישול את האלמנטים ואת תחושת הזמן והמידה. בנוסף לכל הללו לומדים איזה צירופים יצרו את הטעם המשכר הזה שיגרום לכם לרצות ללמוד בישול. לומדים גם איך לייצר את הריח הזה שנישא באוויר וקורא לכל מי שבא לאכול מהתבשיל עם הריח המהדהד. גברים ונשים: במאה האחרונה נראה כי הרבה גברים מתעניינים בבישול אולי מדובר בתהליך פיתוי ארוך אחרי האישה ואולי זהו צורך להראות כישורי בעל שיעזרו במערת היחסים הנרקמות ויש הטוענים שמדובר בשבירת המעמד החברתי בו האישה היא המבשלת והגבר הוא זה שיוצא לעבוד. בכל אופן בסדנאות הבישול תמצאו גברים ונשים, דבר שהופך את הלימוד לחוויה יותר מעניינת בעלת יותר אופי ועניין רב , כל אחד שמגיע מעולמו שלו לומד ומלמד את חבריו ישנם רווקים ורווקות ברובי השיעורים הללו דבר שגורם להיכרויות בלתי צפויות ומרתוקות. הגברים מצידם מאוד משקיעים במנות בשריות. אך נשים משקיעות יותר במרכיב נוסף, מרכיב עיקרי אותו לומדים בסדנאות בישול והוא מוסיף המון, מדובר על מרכיב העיצוב. עיצוב חזותי של מנה לפני שהיא יוצאת לסועד .כאשר אתם מכינים מנה, המנה יכולה להיות קטנה אך בעלת טעם בלתי נשכח , ולכן עליכם ליצור אפקט חזותי למנה הזאת על מנת להביא את הטועם לתחושת שובע גדולה ממנה קטנה. כיוון שהעין האף והפה מעורבים בתהליך הבישול כך צריך להיות גם המוצר המוגמר. בדרך זו בנוסף לטעם גם המראה יהיה בלתי נשכח ויגרום לאנשים לדבר על המנה שלכם ולרצות אותה בשנית. כל אדם יוצר חותמת שונה במנה שהוא מוציא וכבר לפי המראה ניתן להגיע למצב שיודעים של מי המנה רק מבחינת עיצוב ועיטור של המנה. בדרך זו למשל יכולתם בשיעור בישול להכין חביתה אך להגיש אותה בצורה מגרה כאשר היא חצויה ובעלת חסה ועגבניות שרי בקצה ועיטורי גבינה, הינה הפכתם מנה מאוד פשוטה ועממית לקלאסית , הפכתם את החביתה לאומלט צרפתי.