מתכון לקינוח מפנק דיאטטי עם אגסים ושוקולד
המתכון באדיבות קבוצות ההרזיה של חלי ממן מקרית שמונה בצפון ועד לכפר סבא במרכז. טלפון - 1700507508, אתר www.heli-maman.co.il
המאמר קיבל את הציון:
נצפה: 2909 | דורג: 0
|
תודה שהצבעת עבור מאמר זה!
|
|
אגסים ברוטב שוקולד:
מצרכים:
4 אגסים קטנים
חצי גביע גבינה לבנה 5%
4 כפיות קקאו ללא סוכר
סוכרזית
כפית תמצית וניל
2 כפות חלב 1%.
מיץ מלימון אחד
כוס מים
אופן ההכנה:
קולפים את האגסים, חוצים ומוציאים את הליבה, מבשלים אותם במיץ לימון וכוס מים במשך כעשרים דקות(שיהיו רכים אך לא מדי), מסננים ומקררים.
מקציפים את הגבינה עם 2 כפיות קקאו ללא סוכר, סוכרזית ותמצית וניל.
מערבבים את 2 הכפיות הנוספות של הקקאו יחד עם החלב, יוצרים רוטב ומחממים(אפשר במיקרו) עד לקבלת רוטב אחיד.
מגישים שני חצאי אגס לכל סועד, מכסים אותם בכף רוטב גבינה ויוצקים מעליו שוקולד.
4 מנות – כל מנה תחליף למנת פרי + חלבון בארוחת לילה
אהבתם?
כתבות נוספות ממדור בישול ואפייה