ככה בוחרים קייטרינג
הרבה אנשים אשר מעוניינים לעשות אירוע כמו: בר-מצווה, יום הולדת, חתונה או כל אירוע אחר, לא יודעים איפה להתחיל. לרוב יש לקחת בחשבון הרבה פרטים חשובים, אשר אנחנו לא חושבים עליהם ביום יום.
המאמר קיבל את הציון:
נצפה: 1292 | דורג: 1
|
תודה שהצבעת עבור מאמר זה!
|
|
טיפים לבחירת קייטרינג
הרבה אנשים אשר מעוניינים לעשות אירוע כמו: בר-מצווה, יום הולדת, חתונה או כל אירוע אחר, לא יודעים איפה להתחיל. לרוב יש לקחת בחשבון הרבה פרטים חשובים, אשר אנחנו לא חושבים עליהם ביום יום.
כדי להפוך סתם אירוע לאירוע מוצלח יש קודם כל לקחת בחשבון את הדברים הבאים:
כמה כסף עומד לרשותכם או במילים אחרות תקציב. היום, יותר מבעבר, אנשים מתחילים את החיפוש שלהם אחרי שירות קייטרינג בקביעת התקציב. עליכם לקבוע כמה כסף אתם מוכנים להשקיע באירוע: זה יכול להיעשות על ידי קביעת תקציב לאירוע כולו או קביעת הסכום אותו תוציאי לאורח.
סקר שווקים. פה אפשר להיעזר באינטרנט כדי לסקור את האפשרויות השונות וטווחי המחירים השונים. חשוב מאד לגלגל (מהמילה גוגל) את שמו של השף/בעל העסק/ שם החברה כדי לקרוא מה כתבו עליהם באינטרנט, באיזה אירועים הם השתתפו ומה אומרים עליהם הלקוחות.
לקבל המלצות מלקוחות שקיבלו שירות מקייטרינג זה או אחר. לא להתבייש! יש לבקש מהחברה הנותנת שירותי קייטרינג, אם זה במייל או בטלפון, רשימה של ממליצים. לא להתעצל, לצלצל ולתחקר את הממליצים. תשאלו שאלות על השירות ועל היכולת של החברה "להאזין" לכם ולמלאות את בקשותיכם.
לבדוק את התפריט המוצע על מנת לקבל מושג על סוג האוכל. נסו לראות עד כמה התפריט מגוון? עד כמה המנות מורכבות? האם זה תפריט בסיסי בדומה למסעדת פועלים או שזה תפריט גורמה כמו של השפים המתחרים בקרב סכינים?
בקשו להגיע לערב טעימות. זה בהחלט מקובל ואין מה להתבייש מלבקש וגם להגיע לערב טעימות והרי אתם עומדים לפני הוצאה כספית של אלפי שקלים. בערב הטעימות, דברו עם השף, הסתכלו סביב וראו איך נראה המטבח שלו. נסו להבין מי יאכיל את האורחים שלכם.
התבוננו באוכל ונסו להתרשם ממראהו. אוכל, כידוע, אוכלים עם העיניים. יכולה להיות מנה מפוארת ומושקעת, עשויה בטוב טעם, אבל אם היא גם נראית טוב, אז מובטח שהיא תהיה טעימה והאורחים שלכם ישמיעו קריאות התפעלות.
קייטרינג בדרום בהנהלת בטי רז, שף מטבח עם ניסיון של שנים רבות. כל המאכלים שהיא עושה הם מוצלחים וטעימים להפליא, כך אומרים הלקוחות שלה. הסוד של בטי הוא שהיא עושה את האוכל עם התבלין הכי חשוב, שאין אותו לכל אחד: "הרבה אהבה"
אהבתם?
כתבות נוספות ממדור בישול ואפייה