יום הולדת , זהו אירוע חשוב שיש להקדיש לו הרבה מחשבה, נתינה ואהבה במיוחד שיש יום הולדת למשהו קרוב ואהוב.
ביום הזה רוצים לראות את האדם היקר לך שמח ומאושר, מרוגש ומוקסם מגודל ההפתעה שהענקת לו.
כמי שמפעילה סדנאות , זכיתי לראות הרבה רגעי אושר כאלו של אנשים מופתעים, שמחים ומאושרים מהמחשבה והתשומת לב שניתנה להם, ביום הולדתם.
במיוחד אם מדובר באירוע יצירתי שמפעיל את כל החושים כמו אפייה, החוויה גדולה לאין שיעור.
בסדנת האפייה – במטבח הפרטי שלי, החגיגה מתחילה עוד לפני האירוע, כשבוחרים ביחד את המתכונים, את הנושאים, את החומרים, המעורבות היא בכל.
ימי הולדת לקבוצות גדולות (עד 20) מגיעים אלי לטעימות אישיות, ובוחרים ביחד את התוכנית של הסדנה.
בכל קבוצות הגיל שהיו אצלי, ילדים, נוער, חיילות, זוגות צעירים, משפחות, הגיבוש של להיות ביחד בזמן איכות אינטימי וליצור משהו משותף נותן הרבה רגעים של אושר והכרת תודה.
בסדנאות האפייה – לא רק לומדים איך ליצור יש מאין, מבליל של חומרים יוצרים מאפה טעים וריחני, לומדים גם את ההיגיון של שילוב החומרים, את הכלים הדרושים וכמובן גם איך לאפות בהנאה ובאהבה , להנות
מהיצירה וכמובן גם מהאכילה של משהו שאתה יצרת בכוחות עצמך מחומרי גלם שאתה החלטת עליהם.
החוויה מתפרשת על כל השלבים:
מהתיאוריה – לימוד של המתכון, חומרי הגלם ואיך הולכים להכין
הכנה – הכנת הבצק עד לתפיחתו
מילוי וציפוי – במגוון של חומרים שנבחרו ביחד עם החוגגים
אפייה – הריח מתפשט כבר במטבח ועם פתיחת התנור מגיע הוואו ...
בתום הסדנה – יוצאים כולם עם המתכונים, עם הרבה ידע שרכשו ועם המאפים שאפו בעצמם
כולם יוצאים עם חיוך והרבה שמחה , עוד יום הולדת מוצלח עבר ואין מאושרת ממני ...