איך אוכל הודי מתחבר לאמנות?
לשלב שני תחומים שבהם ליצירתיות יש תפקיד מרכזי. זהו שם המשחק!
המאמר קיבל את הציון:
נצפה: 1110 | דורג: 0
|
תודה שהצבעת עבור מאמר זה!
|
|
אוכל הוא אמנות ואמנות היא ה-bread & butter שלי. בגיל 10 בניתי דגם של הטאג' מאהל במקום להכין שעורי בית. מאז אמנות היא נשמת אפי. את לימודי באוניברסיטה בהודו סיימתי עם תואר ראשון באמנות ותואר שני בטכניקות הדפס מסורתיות.
עבדתי עם ארכיטקטים, עשיתי תכשיטים וציירתי על ביגוד אופנתי לנשות החברה הגבוהה. כשהגעתי לישראל בשנת 2000 כמתנדב בקיבוץ ברמת הגולן זכיתי לאם מאמצת בוגרת בצלאל שקישרה אותי עם המוסד הירושלמי המכובד. בשנת 2001 כבר למדתי במלגה של משרד החוץ לימודי פוסט מאסטר בסדנת ההדפס של המחלקה לאמנות.
נישאתי לחוקרת של תרבות הודו ויחד הקמנו את "הבית הפתוח לתרבות הודו" המקדם הופעות מוסיקה
ומחול והרצאות על הודו.
את קישורי הקולינאריים ירשתי מאבי, שהיה מארגן אירועים לעובדי מפעל הפלדה בו עבד כמהנדס וכך מצאתי דרך לשלב בין יכולות היצירתיות שלי בשני תחומים.
בקורס אלמד את יסודות הציור ההודי הקלאסי של מיניאטורות, אבל גם אפתח צוער לעולם הסימבולי של האמנות העכשווית כפי שאני רואה אותה.
הסדנא תהיה מורכבת מציור ובישול על פי יחס משתנה בין השניים ובהתאם להעדפתו של התלמיד.
אהבתם?
כתבות נוספות ממדור יצירה ואומנות