שוקולד בריא
שוקולד ובריאות דווקא כן הולך ביחד.
המאמר קיבל את הציון:
נצפה: 1215 | דורג: 0
|
תודה שהצבעת עבור מאמר זה!
|
|
צוות המומחים לנושאי תזונה
ובריאות שפרסם את ממצאיו בכתב העת המדעי הנחשב "Chemistry Central Journal", לאחר שמאמרם עבר ביקורת עמיתים מוקדמת, קבע כי בשוקולד המריר (60 אחוז מוצקי קקאו) יש יותר נוגדי חמצון וגם פוליפנולים, שהם רכיבים בעלי תכונות בריאותיות בולטות. בין השאר הם מספקים הגנה לגוף מפני סוגי סרטן (לרבות המעי הגס) ומחלות שונות של כלי הדם והלב. מחקרים קודמים אף הצביעו שפוליפנולים אף משפרים את הזיכרון.
אהבתם?
כתבות נוספות ממדור בישול ואפייה