בחר תחום:
בחר אזור:
חוג >>חוג מגזין > מיכל הירש

חיפוש מהיר:

לאיזור האישי
משתמש: סיסמא:
התחבר למערכת הניהול של חוג

הירשמו חינם להטבות

בחר מדור:


מיכל הירש

הבלוג של מיכל  הירש

שם פרטי: מיכל
שם משפחה: הירש
דוא"ל: שלח דואר
קישור :  האתר שלי
ישוב: נהריה
קצת עליי:
שלום,

שמי מיכל ואני מתגוררת בנהריה.
אני אמא לשלושה בנים מקסימים ובעלת תואר שני בתכנון ערים.

המטבח והאפיה היו תמיד חלק מחיי, אם במטבח של סבתא, או אמא ואח"כ במטבח שלי.
הקינוחים היו תמיד "המטלה" שלי במסיבות משפחתיות ובארוחות עם חברים.

לפני כשש שנים,עם לידת בני הבכור נחשפתי לבצק הסוכר והתחלתי ליצור, לצייר ולפסל גם בעוגות.
הקמתי סטודיו בשילוב מט"י והסוכנות היהודית, הנחתי סדנאות במסגרות שונות והתנדבתי באופן קבוע בגן לילדים עם מוגבלויות.

לפני כשנתיים, עם לידת בני השלישי, עשיתי "פוס משחק" והפכתי לאם במישרה מלאה.

אך הדגדוג בקצוות האצבעות לא פסק ולאחרונה רק התגבר. החלטתי לחזור לעבודה בבצק סוכר ולהנאה מלהביט בילד\ילדה שזה אך קיבלו את העוגה עם הגיבור שלהם, להנאה הגדולה הכרוכה בהדרכה ותוצאותיה ולעבודה עם ילדים במסגרות שונות
  • איך משתמשים ברינג לאפיית עוגות??

    היום, השימוש ברינג לאפיית עוגות הפך להיות רווח גם במטבח הביתי. נגישות הקניה והיתרונות שלו הפכו אותו למשהו שניתן למצוא בבתים רבים, ולא רק אצל "מושבעי אפיה" אבל...איך אופים בזה בכלל? במאמר מוסבורות ומודגמות שתי שיטות לאפיה ברינג. לקבלת עוגה גבוהה ויפה...ממש כמו בקונדיטוריה.
    4.0 מתוך 5
הקודם
1 |
הבא
בניית אתרים