חוגים >> סדנאות ופנאי >> בריאות
חוגים >> רפואה משלימה >> רפואה משלימה -שונות
תיאור הפעילות:
סדנת בישול בריאות - כיצד לבשל נכון, לאכול בריא וכך לשמור על הבריאות.אנחנו נלמד את עקרונות התזונה הנכונה. נלמד כיצד להכין מזון בצורה הבריאה והטובה ביותר ללא אובדן המרכיבים החיוניים לנו מתוך המזון ומבלי להשתמש בחומרים כימיים (אבקות מרק, משפרי טעם, צבעי מאכל וכו`).
נלמד להכין מרקים, תבשילים, ממרחים וקינוחים בריאים. הסדנה כוללת 5 מפגשים שבועיים אשר יתקיימו בגבעתיים ויונחו על ד"ר קרלה אנגל מגן ND, מומחית לרפואה תזונתית. בכל מפגש נתמקד על נושא אחר : דגנים, קטניות, סויה, ירקות ועוף.
לאחר הכנת האוכל, כל המשתתפים יוכלו לתענג על המטעמים !
הסדנה מתקיימת בגבעתיים.
כמות המשתתפים מוגבלת ל- 12 איש. כל הקודם זוכה.
על המעוניינים להרשם מראש.
צוות המדריכים:
רוזלין היניגרוזלין היניג, נשואה ותושבת רמת גן, החלה בלימודיה בתחום ההוליסטי בשנת 92`. היא עברה קורסים כגון רפואה קבלית, ריפוי בקריסטלים, תקשור עם ישויות, סדנאות טראנס דאנס (ריקוד שבטי) ועוד. רוזלין למדה 3 שנים בקבוצת עבודה של ה"דרך הרביעית" הדוגלת בהכרה עצמית (גוף, נפש, רוח) דרך עבודה יומיומית (לימוד עיוני ומעשי).
בנוסף להיותה מטפלת מוסמכת ברפואה אלטרנטיבית משנת 96` במספר שיטות כגון הילינג, שחזור גלגולים, ריפוי בקולנים, וכו`, היא עוסקת גם בייעוץ הוליסטי, גמילה מעישון, הכוונה בעזרת תזונה וצמחי מרפא ומנחה קבוצות ויחידים במדיטציה עם הרפיה גופנית ודמיון מודרך.
ד`ר קרלה אנגל מגן ND
מומחית לרפואה טבעית ותזונתית.