תיאור הפעילות:
סדנאות אפייה בירושלים - טעמיםנלמד מעשי הכולל לימודים עיוניים ומעשיים כאחד, המעניקים ידע נרחב בנושא האפייה והפטיסרי. עבודה עם חומרי גלם איכותיים, שיטות עבודה מתקדמות ועיצוב המנות, נערכים גם סדנאות חד פעמיות לאירגונים וחברות.
סדנאות אפייה בירושלים - טעמים
מיועד לאנשים המעוניינים להרחיב אופקים בתחומי הבישול והאפייה ולטבחים המתחילים את דרכם בענף הקולינאריה.
כללי:
קורס מעשי הכולל לימודים עיוניים ומעשיים כאחד, המעניקים ידע נרחב בנושא האפייה והפטיסרי. עבודה עם חומרי גלם איכותיים, שיטות עבודה מתקדמות ועיצוב המנות.
נושאי הלימוד:
עוגות וטרינה, בצקים מסוגים שונים, עבודה עם שוקולד, קינוחים קלאסיים ומודרניים, בצק סוכר ועוד...
בגמר הקורס יחולקו תעודות מטעם המכללה לבישול "טעמים"
קורס אפייה בירושלים - טעמים גם:
* מוכר כקורס לגימלאים ע"י משטרת ישראל אגף אמ"ש/מדור פורשים וגימלאות.
* מוכר למורים בשנת שבתון ( 2 ש"ש).
* לזכאים ניתן למימון ע"י ביטוח לאומי (אגף שיקום מקצועי).
צוות המדריכים:
סדנאות אפייה בירושלים - טעמיםמקיימת קורסי בישול וקונדיטוריה בירושלים מזה 17 שנים.
הקורסים מועברים על ידי שפים וקונדיטורים ברמה גבוהה ומקצועית.
במכללה מתקיימים שיעורי בישול, קורס בישול לילדים,
סיורים בשוק מחנה יהודה ומפגשים חד פעמיים וסיורי טעימות.
טיולים קולינאריים לקבוצות או לבודדים הכוללים סיור עם שף ולאחריו סדנת בישול חוויתית במגוון נושאים.