תיאור הפעילות:
קורס קונדטוריה בירושלים - טעמיםנלמד מעשי הכולל לימודים עיוניים ומעשיים כאחד, המעניקים ידע נרחב בנושא האפייה והפטיסרי. עבודה עם חומרי גלם איכותיים, שיטות עבודה מתקדמות ועיצוב המנות, נערכים גם סדנאות חד פעמיות לאירגונים וחברות.
קורס קונדטוריה בירושלים - טעמים
כללי:
קורס מעשי הכולל לימודים עיוניים ומעשיים כאחד, המעניקים ידע נרחב בנושא האפייה והפטיסרי. עבודה עם חומרי גלם איכותיים, שיטות עבודה מתקדמות ועיצוב המנות.
נושאי הלימוד:
עוגות וטרינה, בצקים מסוגים שונים, עבודה עם שוקולד, קינוחים קלאסיים, בצק סוכר ועוד...
משך הקורס:
15 מפגשים בימי ראשון פעם בשבוע.
בין השעות 17:00-20:00.
כללי:
קורס מעשי הכולל לימודים עיוניים ומעשיים כאחד, המעניקים ידע נרחב בנושא האפייה והפטיסרי. עבודה עם חומרי גלם איכותיים, שיטות עבודה מתקדמות ועיצוב המנות.
נושאי הלימוד:
עוגות וטרינה, בצקים מסוגים שונים, עבודה עם שוקולד, קינוחים קלאסיים, בצק סוכר ועוד...
בגמר הקורס יחולקו תעודות מטעם המכללה לבישול "טעמים"
קורס קונדטוריה בירושלים - טעמים גם:
* מוכר כקורס לגימלאים ע"י משטרת ישראל אגף אמ"ש/מדור פורשים וגימלאות.
* מוכר למורים בשנת שבתון ( 2 ש"ש).
* לזכאים ניתן למימון ע"י ביטוח לאומי (אגף שיקום מקצועי).
צוות המדריכים:
קורס קונדטוריה בירושלים - טעמים:מקיימת קורסי בישול וקונדיטוריה בירושלים מזה עשר שנים.
הקורסים מועברים על ידי שפים וקונדיטורים ברמה גבוהה ומקצועית.
במכללה מתקיימים שיעורי בישול, קורס בישול לילדים,
סיורים בשוק מחנה יהודה ומפגשים חד פעמיים וסיורי טעימות.
טיולים קולינריים לקבוצות או לבודדים הכוללים סיור עם שף ולאחריו סדנת בישול חוויתית במגוון נושאים.