חוגים >> בישול ואפייה >> סדנאות בישול
תיאור הפעילות:
שף פרטי גיא רוזן מעניק ללקוחותיו חווית בישול מצחיקה ומרתקת של שפע טעמים, בסיומה של כל סדנת בישול נערכת ארוחה מלאה, מעשי ידי המשתתפים.סדנאות בישול בהן כולם עובדים, כולם מבשלים וחותכים וכולם נוטלים חלק בבישול הארוחה, תוך כדי ליווי מקצועי של שף פרטי.
סדנת בישול של "טעם השף" נעשית בעמדות עבודה, המאובזרות בכל הציוד הנדרש להכנת ארוחת מלכים.
מגוון סדנאות בישול של חברת "טעם השף"
סדנת בישול "המטבח העולמי": שילוב הטעמים בין המזרח למערב, האשכנזי למרוקאי והטריפוליטאי לפולני - כור ההיתוך מגיע לצלחת, ואנחנו מתנסים בהכנת מנות מכל רחבי הגלובוס.
סדנת"סושי": בסדנה זו נלמד את יסודות הסושי, ובכללם דרכים שונות להגשה ולגלגול (אינסיידאאוט, ניגירי, מאקי, קונוס, סושי מרובע) והכנת אורז דביק כפי שצריך. בסיומה של הסדנה, ניהנה משפע של סושי.
סדנת בישול "המזרח הרחוק": סדנת בישול המלמדת טכניקות אידוי ובישול מהמזרח ומנות מתאילנד, יפן, סין והודו.
סדנאות בישול "יפו תל אביב": האוכל הישראלי, הפלאפל, החומוס, הטחינה והסלטים,הערבוב והנגיעות מהמטבח הערבי, משתלבים כולם באופן מדהים עם תוצרת ארצנו.
סדנאות בישול "חם במקסיקו": אוכל מקסיקני חריף ומרתק - מהצ`ילי קון קרנה והאמפנדס, עד לפריחולס, האנצ`לדה והבוריטו. ב-סדנת בישול זו תתנסו ותאכלו את האוכל הצבעוני והמעורר של מרכז אמריקה.
סדנאות פיתוח מנהלים ודינמיקות קבוצתיות, בשילוב יועץ ארגוני של חברת סינתזה.