חוגים >> בישול ואפייה >> סדנאות בישול
תיאור הפעילות:
מכללת השף פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם לקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי. לצד ההתפתחות הגדולה של העולם הקולינארי הן בארץ והן בעולם, גוברת בשוק העבודה הדרישה לאנשים מקצועיים ומיומנים. מכללת השף מזמינה אותך להצטרף לתכנית לימודים עדכנית ומהנה המכשירה למגוון עיסוקים בתחומי הקולינריה. התכנית מקנה ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות אשר ייערכו במטבחים המקצועיים של המכללה.הקורס מיועד - לכל מי שעוסק בתחום, מעוניין לעבור הכשרה ולקבל תעודה מקצועית. לכל המעוניין בהסבה מקצועית לתחום יצירתי, מעניין ומבוקש. לחובבים המעוניינים להעמיק ולשפר את כישוריהם.
ממבחר נושאי הלימוד:
בישול גורמה .
מבוא לעולם הגסטרונומיה .
מנות עיקריות: בקר, בעלי כנף ודגים .
טכנולוגיות בישול.
מאכלי עמים: אסיאתי, מקסיקני, הודי,
בישול ים תיכוני ובישול בלקני.
תברואת מטבחים .
תוספות – אורז, פסטה ותפוח אדמה.
תזונה ובישול בריא.
ירקות וקטניות.
תבלינים ועשבי תיבול.
לחמים ולחמניות
המטבח הקר – מזנונים וארוחות בוקר.
קינוחים ומנות אחרונות
מנות ראשונות ומנות ביניים.
יין לבישול ואירוח.
עיצוב מנות ופרזנטציה.
יזמות וניהול עסקי.
ניהול כלכלי של מטבח.
יסודות התמחור ובניית תפריט.