חוגים >> בישול ואפייה >> סדנאות שוקולד
תיאור הפעילות:
מכללת "השף" פותחת לך דלת ומזמינה אותך לקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי. לצד ההתפתחות הגדולה בעולם הקולינארי הן בארץ והן בעולם, גוברת בשוק העבודה הדרישה לאנשים מקצועיים ומיומנים.מכללת השף מזמינה אותך להצטרף לתכנית לימודים עדכנית ומהנה המכשירה למגוון עיסוקים בתחומי הקולינריה. התכנית מקנה ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הקונדיטאות והטבחות אשר ייערכו במטבחים המקצועיים של המכללה .
למי מיועד הקורס:
הקורס מיועד לחובבים ולמי שעוסק בתחום הקולינריה והקונדיטאות ומעוניין להרחיב את אופקיו. הקורס הינו קורס המשלב את ההיבטים התיאורטיים של עולם השוקולד עם דגש על התנסות מעשית חווייתית בסדנאות הלימוד המשוכללות של המכללה ועם מיטב המרצים. הקניית יכולת מקצועית במגוון טכנולוגיות תאפשר לבוגרים להתמקצע ולהשתלב בתחום מעניין ומרתק.
ממבחר נושאי הלימוד:
מבוא לעולם השוקולד
תהליכי ייצור
חמרי הגלם
הכימיה של השוקולד
עיצובים בשוקולד
טכניקות של טימפרור ויציקה
יצירת טרפלס וסוגי פרלינים וגנאשים
מילויים מתוחכמים
טכניקות מתקדמות לקישוטי עוגה
פרוייקט גמר