חוגים >> הפעלות >> ימי כיף לעובדים
חוגים >> הפעלות >> יום הולדת למבוגרים
תיאור הפעילות:
סדנאות הבישול וסדנת הסושי שלנו מתאימות לאירועים פרטיים, לקבוצה, ליום הולדת, ליום גיבוש. מתקיימות בבית הלקוח.הסדנאות מעניקות חוויה טוטאלית של למידה פעילה, בישול וארוחת גורמה, ומותאמות לטעמך ולתקציבך.
הסדנאות כשרות ומועברות ע"י השף דידי בראל.
הסדנאות נערכות בביתכם או בכל מקום אחר שתבחרו.
סדנת סושי -
סושימן מקצועי יגיע אליכם ויספק לכם חוויה בלתי נשכחת מהמטבח היפני
תהליך ההכנה מלווה בהסברים על מקורות הסושי ועל סוגי סושי שונים שאותם תלמדו להכין
ובסוף התהליך- ארוחה איכותית, משביעה ולא משמינה
סדנאות סושי הן חוויה שונה, ייחודית ומגבשת אשר מתאימה: לימי הולדת, מסיבת רווקות, זוגות, קבוצות וערבי גיבוש. חוויה קולינרית לערב חברים.
לומדים להכין את האורז, שימוש נכון באצות, גלגול הסושי על מחצלות הדגמת מספר סוגים של רולים:
א. מאקי (רול רגיל כשהאצה עוטפת את האורז ואת המרכיבים הפנימיים)
ב. אינסייד-אאוט (רול הפוך – האצה נראית מבחוץ, והיא האורז והמרכיבים הפנימיים)
ג. סקוור סושי – סושי מרובע (נקרא גם "סושי בלחץ")
ד. קטרפילר (אינסייד אאוט עטוף במרכיבים שונים: בטטה, אבוקדו, בצל ירוק, לקס, טונה ועוד). סוגים נוספים יוכנו לפי מסגרת הזמן.
התנסות אישית: כל משתתף מכין בעצמו רול לפי בחירתו
אוכלים סושי בשפע - אכול כפי יכולתך
סדנת עוף -
הדגמת שלושה אופנים של הכנת עוף עוף: א. רול של חזה עוף ממולא בפירות יבשים / ירקות מוקפצים.
ב. עוף סיני חריף מתוק – רצועות חזה עוף במעטפת טמפורה מטוגנות, ומוקפצות עם מבחר ירקות ופירות.
ג. שוקי עוף ממולאים בפירות יבשים / ירקות מוקפצים / בשר טחון בתיבול פיקנטי.
ד. חזה עוף קורדון בלו - כעין שניצל עבה ממולא באווז מעושן ובעוד דברים טובים.
הסדנה מהווה ארוחה לכל דבר והעוף יוגש בתוספת אחת חמה ובשני סלטים חיים מפתיעים.
סדנת בקר
הדגמת שלוש מנות בקר שונות מהרשימה הבאה:
א. קרפצ`יו בקר
ב. סטייק סינטה בשניות - מוגש על עלי בייבי בליווי רוטב וינגרט קלאסי
ג. כדורי בקר עטופים אורז מאודים - מנה בניחוח אסייאתי, מוגשים בליווי שני רטבים מן המטבח האסייאתי.
ד. גלילות סינטה בניחוח תפוזים במילוי פסטרמה ועוד, מגולגלות ביין אדום ותבלינים.
ה. עוגת בשר - בשר טחון מתובל, עטוף בלי גפן.
ו. צלי בקר עם אגסים בדבש ויין.
ז. שריר בקר עשוי בקדירה - כל הדרך מנתח זול ומצוי למנהת בשר נימוח.
ח. נתחי אנטריקוט מושרים במרינדה אסיאתית, עטופים באורז טחון, ומטוגנים בשמן עמוק - מוגש על אטריות אורז תפוחות ספוגות ברוטב ארומטי
ט. לצעות כבש בלימון וטימין
הסדנה מהווה ארוחה לכל דבר והבשר יוגש בליווי תוספת אחת חמה ובשני סלטים חיים מפתיעים
סדנת שוקולד -
סדנת שוקולד כוללת הכרה תיאורטית של עולם השוקולד, לימוד תהליך הכנת השוקולד והכנה בפועל של המנות המתוקות. קעריות שוקולד במנג´טים, קעריות שוקולד בעבודת יד - מוגשות במילוי גלידה איכותית או סלט פירות לפי בחירה. עלים משוקולד, שוקולד ממולא נוגט, טרפלס שוקולד פונדו שוקולד, צורות אבסטרקטיות של שוקולד במי קרח.
צוות המדריכים:
שף דידי בראל בעל נסיון רחב מאד בהדרכה והעברת סדנאות בישול מול קהל .שליטה באנגלית מצוינת וניסיון כולל הדרכה בשפה האנגלית.
בוגר מכללת השף .