חוגים >> בישול ואפייה >> סדנאות בישול
תיאור הפעילות:
לבית הספר שלנו ישנם קווים מנחים שהינם איכות, מקצוענות ,האומץ לנסות ולהתנסות בטעמים וחווית חדשות ולא נשכח את הפן האישי - חמימות ומשפחתיות כל תלמיד אצלנו הוא בן בית. ישנן רמות בישול: בישול למתחילים (ממולאים, עוף בתנור תפוחי אדמה וכו`) ועד לבישול גורמה בישול תאילנדי, איטלקי, סושי, ארגנטינאי,עיראקי , מרוקאי , ועוד ... תוכלו להתרשם מדף הפייסבוק מהמטעמים המגוונים והעשירים שמככבים אצלנו.
פתחתי בית ספר לבישול שנקרא" אצל השף" בו אני גאה מאוד זה הוא הבית השני/ראשון שלי שקיים מזה כבר 6 שנים. שם אני מלמדת בכל יום אנשים פרטיים,קבוצות, בנוסף מתקיימים אצלי ימי הולדת, חגיגות אירוסין, חגיגות פרישה, עברו אצלי גם חברות כגון טבע, HP, כלל,אוסם ועוד ...
צוות המדריכים:
התחלתי את הרומן שלי במטבח כאשר הפכתי לאם צעירה לפני 25 שנה ומאז אני לא מפסיקה ללמוד, ללמד, להתנסות, לנסות ובעיקר לחוות. המשפחה שלי עדה לכך שעליהם אני מנסה כל חוויה חדשה. התחלתי את המסע בתדמור, למדתי אצל שפים ידועי שם וגם כאלה שלא... עבדתי בבתי מלון, מסעדות גורמה ומסעדות פועלים שונות.אני מזמינה אתכם לחוות טעמים והנאות יחד איתי .