חוגים >> בישול ואפייה >> סדנאות אפייה
תיאור הפעילות:
ברגע הראשון שנתקלתי לראשונה ב"צנטר" (ואם עדין אין לך מושג מה זה, זה בסדר!) התאהבתי. הדיוק, היצירתיות, המקוריות, הריגוש והצבעוניות פתחו לי צוהר לעולם שלם של אפיה, עולם מדהים.. אני מזמינה אותך לקחת חלק בחוויה המדהימה הזו!הסדנאות מתקיימות בזכרון יעקב או בנתניה ונמשכות כ-4-5 שעות.
בסדנא נלמד כיצד להכין קצפת ואת מרקמיה השונים, כיצד עוטפים עוגה, מעתיקים דמות בשוקולד וצובעים אותה.
נלמד טכניקות זילוף כגון
ספירלה, צדפות, עלים, דשא, רוזטות, צמה, שתי וערב ופרחים על מסמר.
כמובן שכל משתתף יוצא מהסדנא עם עוגה (אמיתית!!!!) שהוא עיצב, אז למה אתם מחכים?