חוגים >> בישול ואפייה >> סדנאות אפייה
חוגים >> >>
תיאור הפעילות:
סדנאות אפייה בקבוצות קטנות, אפיית עוגיות, עוגות, לחמים,.היכרות עם חומרים שונים, הבנה של תהליכים והשפעתם של המרכיבים השונים על תהליך האפייה.
יחס אישי, בקבוצה קטנה במטבח פרטי.
אחרי תשע שנים של חיים במנהטן, קורסים וסדנאות בבתי ספר קולינאריים בעיר הגדולה, חשיפה למטבח הבינלאומי אם בטיולים רבים בעולם ואם בסדנאות בהן לקחתי חלק , החלטתי לשתף בידע הרב והניסיון שצברתי.
מאמינה בחיבור שהאוכל עושה כאשר מסובים מסביב לשולח ן ובהעברת התרבות הקולינארית מדור לדור.
אז אם בא לכם להכין מאפי שמרים, עוגות ולחמים, עוגיות מבצק פריך , קינוחים מבצק רבוך ?
אתם מוזמנים לסדנה בה תלמדו , תתנסו ותטעמו.
נתראה ב - 28/8 לסדנת שמרים מתוקים בשעה 19:30
מחכה לכם.
אסתי