קהל היעד כל אחד שרוצה ללמוד להכין לחם בבית, בקלות ובזמן קצר.
מה עושים בסדנא ? -מתנסים בכל שלבי יצירת הלחם -ערבוב, התפחה, עיצוב כיכר ואפייה בתנור. -לומדים להכין שאור.
יתרונות האפייה הביתית -באפיה ביתית אנו בוחרים את מרכיבי הלחם. -אפייה ביתית בשיטה זו מניבה לחם מעולה בעלות נמוכה ובזמן עבודה קצר וכמובן שהצלחה באפייה מניבה הנאה וסיפוק.
הסדנא אורכת כשעה וחצי. חדש !!! הסדנא יכולה להיות גם פרטית למשתתף אחד. ניתן לבצע את הסדנא באופן פרטי בבית הלקוח (או בבית שלי ברמת גן) ואז מתנסים באפייה עם הדרכה אישית בתנאים הביתיים. במקרה זה פורסים את הסדנא לשלשה ימים.נפגשים 15 דקות ביום הראשון והשני,להכנה והתפחה וביום השלישי, בו אופים,נפגשים לשעה.