בישול ואפייה
|
-
סדנת שוקולד - סדנת שוקולד לילדים בצפון
(40638)
|
סדנה מתוקה בת כשעה וחצי עד שעתיים בה כל משתתף יחווה שוקולד בכל חמשת החושים. נריח, נטעם, נטבול, נגלגל, נטמפרר, נקשט, נמיס ונאכל... תחילה יקבלו המשתתפים הסבר קצר על השוקולד, על השולחנות יפוזרו פרלינים ושוקולדים לטעימות, במהלך הסדנא יחולקו שיפודי מרשמלו, עוגות ופירות לטבילה אישית. פעילויות לבחירה: הכנת פרלינים הכנת ציור שוקולד גביעי שוקולד מריר במילוי קרם וניל הכנת טראפלס במילויים שונים הכנת עוגות שוקולד מעוטרות
במהלך הסדנא יתקיימו הדגמות של קישוטי שוקולד שונים וכן הכנת שוקולד מקופלת. כל משתתף יוצא עם צלחת אישית, ארוזה בצלופן ועמוסה במעשי ידיו ובטן מלאה בשוקולד....
סדנה מתוקה בת כשעה וחצי עד שעתיים בה כל משתתף יחווה שוקולד בכל חמשת החושים. נריח, נטעם, נטבול, נגלגל, נטמפרר, נקשט, נמיס ונאכל... תחילה יקבלו המשתתפים הסבר קצר על השוקולד, על השולחנות יפוזרו פרלינים ושוקולדים לטעימות, במהלך הסדנא יחולקו שיפודי מרשמלו, עוגות ופירות לטבילה אישית. עם תחילת העבודה עם השוקולד המשתתפים יחגרו סינרים ויעטו כפפות על ידיהם. פעילויות לבחירה: הכנת פרלינים - המשתתפים יכינו פרלינים משוקולד מטומפרר בצורות ובטעמים שונים, לשוקולד נוסיף סוכריות, פירות יבשים אגוזים וכו... נכין פרלינים בשכבות ועוד. הכנת ציור שוקולד –העשוי מקרם סוכר צבעוני ושוקולד חלב גביעי שוקולד מריר במילוי קרם וניל - המשתתפים יכינו גביעי שוקולד, לאחר התקשות השוקולד נמלא אותו בקרם וניל ונקשט בשוקולד מגורר. הכנת טראפלס במילויים שונים – נכין טראפלס העשויים מגנאש שוקולד במילויים שונים - גנאש שוקולד לבן, גנאש בטעם בזוקה, דובדבנים ועוד. את הטראפלס נטבול בשוקולד מומס או נגלגל באבקת קקאו הולנדי – לפי בחירת המשתתפים. הכנת עוגות שוקולד מעוטרות – המשתתפים יקבלו עוגות שוקולד אישיות אותם יקשטו בקרם שוקולד איכותי ויעטרו בעיטורים שונים העשויים מבצק סוכר. במהלך הסדנא יתקיימו הדגמות של קישוטי שוקולד שונים וכן הכנת שוקולד מקופלת. כל משתתף יוצא עם צלחת אישית, ארוזה בצלופן ועמוסה במעשי ידיו ובטן מלאה בשוקולד....
>> לכל החוגים של יופי של עוגות <<
|
ימים ושעות
איש קשר
מיכל
|
|
מיקום החוג
נהריה נהריה,
טלפונים
050 - 2842584
|
|
אתר אינטרנט
http://www.pcakes.net
|
|
צוות מדריכים
שלום,
שמי מיכל ואני מתגוררת בנהריה. אני אמא לשלושה בנים מקסימים המלמדים אותי כל יום דברים חדשים.
המטבח והאפיה היו תמיד חלק מחיי, אם במטבח של סבתא, או אמא ואח"כ במטבח שלי. הקינוחים היו תמיד "המטלה" שלי במסיבות משפחתיות ובארוחות עם חברים.
לפני כשש שנים נחשפתי לבצק הסוכר, והתחלתי ליצור, לצייר ולפסל גם בעוגות. הקמתי סטודיו בשילוב מט"י והסוכנות היהודית, העברתי סדנאות במסגרות שונות והתנדבתי באופן קבוע בגן לילדים עם מוגבלויות.
לפני כשנתיים, עם לידת בני השלישי, עשיתי "פוס משחק" והפכתי לאם במישרה מלאה.
אך הדגדוג בקצוות האצבעות לא פסק ולאחרונה רק התגבר. החלטתי לחזור לעבודה בבצק סוכר ולהנאה מלהביט בילד\ילדה שזה אך קיבלו את העוגה עם הגיבור שלהם, להנאה הגדולה הכרוכה בהדרכה ותוצאותיה ולעבודה עם ילדים במסגרות שונות.
כיף להתראות שוב,
מיכל
פרטים נוספים
|
|
גילאים
|
|
|
מחיר לגולשי חוג
15% הנחה בהזמנת עוגה מעוצבת לאירוע
|
|
אמצעי תשלום
מזומן/צ'ק
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|