בישול ואפייה
|
-
קורס קונדיטוריה - מכללת השף
(52575)
|
מכללת השף פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם לקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי. לצד ההתפתחות הגדולה של העולם הקולינארי הן בארץ והן בעולם, גוברת בשוק העבודה הדרישה לאנשים מקצועיים ומיומנים. מכללת השף מזמינה אותך להצטרף לתכנית לימודים עדכנית ומהנה המכשירה למגוון עיסוקים בתחומי הקולינריה. התכנית מקנה ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות אשר ייערכו במטבחים המקצועיים של המכללה. הקורס משלב לימודים עיוניים ומעשיים וכן התנסות תעסוקתית (סטאז`) במיטב המוסדות הקולינאריים בשוק הישראל
ממבחר נושאי הלימוד: עוגות ראווה ובצק סוכר RFM טכנולוגיות אפיה קינוחים ומנות אחרונות תברואת מטבחים פילו, פילאס ושטרודל תורת החומרים לחמים ולחמניות שוקולד ופרלינים עוגיות ועוגות בחושות בצקים פריכים מסות שומנויות ומוקצפות בצקי עלים קרמים, מוסים ועוגות גבינה בצקי שמרים יזמות וניהול עסקי עיצוב מנות ופרזנטציה יסודות התמחור
>> לכל החוגים של מכללת השף <<
|
ימים ושעות
איש קשר
ירין
|
|
מיקום החוג
תל אביבירושליםבאר שבעחיפהראשון לציון ראשון לציון, תל אביב-יפו, חיפה, י רושלים, באר שבע,
טלפונים
1700 - 700690
1700 - 700690 |
|
אתר אינטרנט
http://hashef.co.il/
|
|
צוות מדריכים
סגל המרצים במכללה מונה אנשי מקצוע מובילים בתחומם בעלי ניסיון ועבודה במיטב המוסדות הקולינאריים בארץ. בסיום הקורס זכאים הסטודנטים לתעודת גמר מקצועית מטעם המכללה. התעודה בחסות התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל ומוכרת לצרכי עבודה בארץ וברוב מוסדות הקולינאריה בעולם. אלפים מבוגרינו נקלטו בהצלחה במסעדות, חברות קייטרינג, בתי הארחה ובתי מלון בכל רחבי הארץ והעולם.
פרטים נוספים
|
|
גילאים
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|