בישול ואפייה
|
-
סדנת אומנות החיתוך
(20705)
|
רוצים לחתוך ירקות כמו שף מקצועי? סדנת אומנות החיתוך תחשוף בפניכם את סודותיהם המקצועיים של השפים: טכניקות אחיזה וחיתוך, עבודה מקצועית ובטוחה, היכרות עם כלי המטבח השונים ושימושם, טיפים לתחזוקת סכינים לאריכות ימים, שיטות השחזה, עיצוב וקישוט מזון. כל הסדנאות מעשיות, בהשתתפות פעילה. לכל משתתף עמדת עבודה אישית הכוללת סכינים ומצרכים.
"...בסדנת החיתוך שמעביר השף דודי גרינס בבית היוצר של דב לובלינסקי בת"א לומדים בעיקר להגיע לחיתוך עם חיוך". תומר קרן, דרך האוכל אוגוסט 2005
"... כל אחד מ-12 המשתתפים מקבל עמדת עבודה אישית, 3 סוגים של סכינים והרבה הרבה הרבה ירקות לחיתוך.השף מסביר בבהירות, מנחה ומדגים וכעבור 3 שעות כבר תוכלו לקצוץ צרורות של פטרוזיליה כמו צחי בוקששתר." שרית סרדס-טרוטינו, על השולחן ספטמבר 2005
" מי שבאמת לוקח את תחביב הבישול ברצינות, כדאי שילמד לפני הכל איך לחתוך. קורס ראשון בנושא מושק בימים אלה על ידי חברת דב לובלינסקי. שלוש שעות מעשיות של "חתוך כפי יכולתך!"... רוב גברי אכלס את החדר, כולל מנחי הסדנה. המדריך שרגא לובלינסקי הוא "האיש שנולד עם סכין ביד", דור שני לסכינאים, ודודי גרינס שהפליא בלהטוטי חיתוך ונידב טיפים מניסיונו העשיר תוך כדי הדגמות וקריאות עידוד לחותכים המתחילים." הסכינאים, יעל עופר
תנאים: * התשלום יתבצע בעת ההרשמה במזומן או בכרטיס אשראי בלבד. * ביטול עד 48 שעות לפני הסדנה, לאחר מכן יחויב המשתתף ב-50% דמי ביטול. * ביטול ביום הסדנה יחויב המשתתף ב-100% דמי ביטול. * קיום הסדנה מותנה במספר המשתתפים.
|
ימים ושעות
ימי ו` בין השעות 09:00 - 12:00
איש קשר
ציפי
|
|
מיקום החוג
תל אביב-יפוקיבוץ גלויות 32 ב` תל אביב-יפו,
טלפונים
03 - 6811007
03 - 5284860 |
|
אתר אינטרנט
http://www.lublinsky.co.il
|
|
צוות מדריכים
פרטים נוספים
|
|
גילאים
|
|
|
מחיר רגיל
189
מחיר לגולשי חוג
169
|
|
אמצעי תשלום
מזומן/כרטיס אשראי
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|