בישול ואפייה
|
-
שוקולד: הסדנה המתוקה
(17168)
|
שוקולד, לאכול אותו, ללקק את השפתיים, ללכלך את הידיים, להכין, לבשל, לחמם ושוב לקרר ושוב לחמם - טמפרינג - שוקולד שוקולד שוקולד: סדנה מתוקה.
מותק של ערב: סדנת שוקולד חווייתית המשלבת עבודה והתנסות בשוקולד בדרך מיוחדת במינה. כשהידיים עסוקות באוכל, הדמיון מתחיל לעבוד ולהפתיע. מעין דינאמיקה קבוצתית תוך שימוש בשוקולד. ערב חברתי מהנה, בלי טרחת בישול גדולה. מתאים לכל גיל ולכל סוגי האירועים. עד שעתיים של כיף ואוכל מתוק. כולל הדרכה, חומרים, כלים ומכשירים להכנת השוקולד וכן חוזרים הביתה עם הרבה שוקולד ביד, בבטן ובלב!
>> לכל החוגים של דן-ארטס- סדנאות יצירה <<
|
ימים ושעות
לפי תיאום מראש
איש קשר
דניאל לנזיני
|
|
מיקום החוג
כל הארץ תל אביב-יפו,
טלפונים
050 - 9000032
077 - 3353780 |
|
אתר אינטרנט
http://danarts.biz/sadnaot.htm
|
|
צוות מדריכים
2 שוקולטיירים + שוקולטיירית גזעית אחת, מומחים גדולים שאף עוסקים בקונדיטוריה בכל ימות השנה ויודעים לעשות משוקולד דברים משמחים.
פרטים נוספים
|
|
גילאים
|
|
|
מחיר רגיל
משתנה לפי היקף קבוצות או פר אדם, משך הסדנה ומקום הפעילות.
מחיר לגולשי חוג
100 ש"ח הנחה על כל הזמנה מתוך אתר חוג
|
|
אמצעי תשלום
מזומן/צ'ק/כרטיס אשראי
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|