חוגים >> בישול ואפייה >> סדנאות אפייה
תיאור הפעילות:
מכללת השף פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם לקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי. לצד ההתפתחות הגדולה של העולם הקולינארי הן בארץ והן בעולם, גוברת בשוק העבודה הדרישה לאנשים מקצועיים ומיומנים. מכללת השף מזמינה אותך להצטרף לתכנית לימודים עדכנית ומהנה המכשירה למגוון עיסוקים בתחומי הקולינריה. התכנית מקנה ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות אשר ייערכו במטבחים המקצועיים של המכללה. הקורס משלב לימודים עיוניים ומעשיים וכן התנסות תעסוקתית (סטאז`) במיטב המוסדות הקולינאריים בשוק הישראלממבחר נושאי הלימוד:
עוגות ראווה ובצק סוכר RFM
טכנולוגיות אפיה
קינוחים ומנות אחרונות
תברואת מטבחים
פילו, פילאס ושטרודל
תורת החומרים
לחמים ולחמניות
שוקולד ופרלינים
עוגיות ועוגות בחושות
בצקים פריכים
מסות שומנויות ומוקצפות
בצקי עלים
קרמים, מוסים ועוגות גבינה
בצקי שמרים
יזמות וניהול עסקי
עיצוב מנות ופרזנטציה
יסודות התמחור